Services

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige services, vi tilbyder.
Kan du ikke finde det du søger? Så ring endelig til os.
Vi garanterer dig at vi kan finde den rette løsning til dig.

Renoveringsopgaver

Har du et mindre projekt på dit fritids- eller helårshus, som f.eks. udskiftning af sternbeklædning og tagrender, eller skal stuen fornyes med et nyt loft eller et nyt gulv, så står vi altid klar til at hjælpe.

Til- og ombygning

Mangler der flere kvadratmeter kan vi hjælpe dig med at designe en tilbygning samt hjælpe med at udnytte kvadratmeterne bedst muligt. Står du overfor en større ombygning af huset, så sætter vi huset i stand, så det bliver tidssvarende, energivenligt og bæredygtigt.

Opsætning af nyt køkken

Er køkkenet træt og gammelt, så kan et nyt køkken puste helt nyt liv ind i rummet, og du kan skrue op for kokkeevnerne og nyde tiden deri.

Nyt tag inkl. grønne tage

Vi er altid friske på at skifte dit tag, hvad enten det er et gammelt udtjent eternittag, der bare skal have nye bølgeplader, eller om det skal skiftes ud til et nyt og flot pap tag, så klarer vi det.

Udskiftning af døre og vinduer

Mange gange kan det være rentabelt at skifte dine gamle vinduer ud med nye lavenergivinduer, da det mindsker husets varmetab markant. Vi tilbyder også at udskifte fugerne omkring dine vinduer.

Træterrasser, hegn m.m.

Vi kan lave alt lige fra en hyggelig og lukket træterrasse til en stor carport med indbygget skur og udnyttet loftsrum i.

Få et uforpligtende tilbud